torsdag 26 mars 2009

Gör ditt eget typsnitt!

Efter ett tips på pyssel.net så provade jag ikväll att göra ett eget typsnitt - Rackarns va kul det var när jag fick se resultatet!
Gör ett eget försök vet ja! Gå in här :
http://www.yourfonts.com/ och sedan följer du bara instruktionerna.

tisdag 17 mars 2009

LO-tävling hos Magdas: Scrappa en musikal!

En sådan här uppgift kan man ju inte bara låta gå förbi! Jag som lyssnat så mycket på musikaler och sett många olika uppsättningar av musikaler, tände verkligen på utmaningen i Magdas blogg:
Inspireras av en film eller en musikal!

Så här blev min LO när jag tolkade Singin' in the rain:

måndag 9 mars 2009

Är det inte dags för vår snart?!?

Tittar ut genom fönstret - snöblandat regn!..... Suck. Och vi som konstaterade att det var vår i luften när vi promenerade hem från jobbet/dagis idag. Ja, ja, det är väl som vanligt: det kommer ett stort snöfall i slutet av mars och våren dröjer ytterligare en tid.

Nej! Dags för lite glädjeämnen istället!

1. Härliga skratt tillsammans med kollegorna/vännerna på jobbet! Tänk vad lite skratt lättar upp ;o)
2. Att promenera hem tillsammans med barnen och verkligen uppskatta promenaden, trots att vi är trötta och hungriga alla tre- det är inte illa!
3. PRAO - känn på ordet! Våra 8or är på PRAO och jag har TID att skriva omdömen utan att stressa halvt ihjälp mig. Der är GULD värt.
4. Möjligheten att kunna utöva det man tycker är roligt och det man tycker om. Jag hade en jättetrevlig lördag tillsammans med andra pyssliga scrappare på Svenska Mässan i Göteborg. Sedan var det minst lika trevligt att komma hem och prova nya stämplar, nestabilities diesen mm tillsammans med mina nyfikna barn (som älskar att pyssla!)
5. TYSTNADEN! När man har varit på jobbet (dvs skolan) en heldag och ständigt befunnit sig "i ljud" (det är aldrig riktigt tyst någonstans) så är det helt fantastiskt underbart att kunna sitta så här som jag gör nu, framför datorskärmen, ensam när de övriga i familjen har lagt sig. Det är tyst- till och med katterna sover. Härligt!

fredag 6 mars 2009

Snart dags för mässan med stort M!

Ja! nu är det mindre än ett dygn kvar och det ska bli så himla kul! Inte bara för att stämpel och scrapmässan är en av de största och riktigt matnyttig, utan också för att jag ska åka med ett gäng tjejer och bara ha KUL under dagen!

Inspirationen kanske infinner sig då? Just nu är det lite si och så- arbetet tar mycket tid, inte minst tankekraft - men jag har i alla fall lyckats knåpa ihop en LO till en tävling på Pyssel.net. (kan inte visa den här ännu). Håll tummarna för att det är min tur att vinna!

Dagens glädjeämnen idag är:
1. Mitt nya arbetsschema ser mycket bra ut- lediga fredagar resten av terminen (jippi!)
2. Fredag = fredagsmys med tjejerna (och de har bakat kladdkaka med mormor idag eftersom de varit hemma från dagis)
3. VÅRSOL! Det är helt fantastiskt hur lätt livet känns när vårsolen tittar fram, dagarna blir längre och det blir varmare så sakteliga.
4.Överraskingar! Min snälla svärmor skickade ett litet pysselpaket till mig igår- kul!
5. MÄSSA imorgon och jag ska dit hela dagen!